Maszkabál

Kezdetben volt az Univerzum teremtése. Ez sokak rosszallását kiváltotta, s elterjedt vélemény szerint nem tartozott a legjobb húzások közé.

Mikor is..

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • turborago: Sziasztok! Akinek maradt Turbo rágós képe, papírja, az írjon erre az e-mail címre: kiszelgabor@fre... (2011.08.19. 07:01) Kocsival utazok időt
  • geod70: Már két hónapja keresem a blogodat. Augusztus óta nem olvastam Tőled semmit. Örülök, hogy megtalál... (2010.10.22. 17:54) :)
  • mogy: OBI-ban lehet kapni sitteszsákot. Elég strapabíró, könyveket is elbírja, és nem túl drága. És mive... (2010.08.18. 11:05) huezmekkorajócímlenne
  • mogy: és ha segíteni mennék pakolni, dobozokat cipelni, ruhákat hajtogatni, könyveket adogatni? akkor me... (2010.08.17. 13:59) Emböröknek
  • Firin Edhel: @Rabyn: Perpill én is valahogy így vagyok, remélem így is marad. Segíteni majd jövőhéten kéne, akk... (2010.08.05. 13:38) Depresszió elleni kutya
  • Utolsó 20
Minden érdekeltnek! (ezt a kifejezést szereti a Word) Van nekem egy „pót-nagypapám”. Tehát mamám most már volt barátja. Levente. Idén lesz 88 (nyolcvannyolc) éves. Korházban van. Nem rég úgy vitték be, hogy nem is jön már ki onnan. Haldoklott. Ma már jobban van, fel tud kelni az ágyból, és flörtöl a nővérkékkel. Ez az ember mindent túlél, még az életet is. Pedig volt már rákja és trombózisa is. Hihetetlen. Igaz, ha valakinek olyan élete volt mint neki, akkor ezt nem csodálom. Háborúzott, és minden lehetséges alkalmat megragadott, hogy a hölgyek közelébe legyen, minden hátsó szándékával egyetemben. Volt két felesége, van két gyereke, és most született az első unokája. Én soha nem szerettem őt, ahogyan a dédnagymamám sem. De ez mellékes, mert mamám szerette. Szereti most is, bár szakított vele, igaz erről elfelejtett szólni neki. Irigyelni lehet az ő életét, amit most épp a fia folytat. Dolgozni szokott, bár a mosolyával elintézi, hogy három hónapra Egyiptomba menjen búvárkodni. Véletlenül lett egy gyereke, akit ma már mindennél jobban szeret, de ettől függetlenül élvezi, hogy sétáltatás közben fel tud szedni csomó nőt, akik oda mennek megnézni a babát.
Olvastam egy cikket egy mormon felekezetről, akik poligámiában élnek. Volt egy férfi szintén nyolcvannyolc évesen; öt feleség férje, negyvenhat gyerek apja, és figyelem; k é t s z á z h a r m i n c k i l e n c unoka nagyapja. 239! A családi összejövetelek olyan lehetnek, mint egy 10 osztályos évfolyam találkozó. Na ők tényleg nagycsaládosok. Érdekesek lehetnek a karácsonyok, bár szerintem nem vesznek egymásnak ajándékot mert az túl világi és anyagias dolog, de tegyük fel, hogy vesznek, akkor a férfinak minimum 290 ajándékot kéne vennie, és még nem számoltam bele a férjeket és feleségeket. Érdekes világ lehet egy ilyen kolóniában élni, de azért nem költöznék oda, nem tudnék mindennap ugyanolyan 19. századi puritán ruhába mászkálni, ráadásul nem hallgathatnék zenét, mármint olyan számomra zenét. Belehalnék. De még nem hívtak meg oda, és amúgy is a monogámia híve vagyok.
Szívesen elmennék az ehhez hasonló elzárt közösségekhez, hogy megtapasztalhassam, és talán megérthessem az ő életvitelüket. Bár erősen kétlem, hogy csak úgy kíváncsiságból megengednék, hogy ott lakjak velük hónapokig.  

Címkék: szaporodás mormon öregsér

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkabal.blog.hu/api/trackback/id/tr821794840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása