Maszkabál

Kezdetben volt az Univerzum teremtése. Ez sokak rosszallását kiváltotta, s elterjedt vélemény szerint nem tartozott a legjobb húzások közé.

Mikor is..

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Utolsó kommentek

  • turborago: Sziasztok! Akinek maradt Turbo rágós képe, papírja, az írjon erre az e-mail címre: kiszelgabor@fre... (2011.08.19. 07:01) Kocsival utazok időt
  • geod70: Már két hónapja keresem a blogodat. Augusztus óta nem olvastam Tőled semmit. Örülök, hogy megtalál... (2010.10.22. 17:54) :)
  • mogy: OBI-ban lehet kapni sitteszsákot. Elég strapabíró, könyveket is elbírja, és nem túl drága. És mive... (2010.08.18. 11:05) huezmekkorajócímlenne
  • mogy: és ha segíteni mennék pakolni, dobozokat cipelni, ruhákat hajtogatni, könyveket adogatni? akkor me... (2010.08.17. 13:59) Emböröknek
  • Firin Edhel: @Rabyn: Perpill én is valahogy így vagyok, remélem így is marad. Segíteni majd jövőhéten kéne, akk... (2010.08.05. 13:38) Depresszió elleni kutya
  • Utolsó 20

Fizikai Nobelem lesz

2009.12.16. 23:24

szerző: Firin Edhel
Elhatároztam, hogy megszerzem a matematikai Nobel-díjat. Nem csak, hogy megszerzem, de én leszek a legfiatalabb is. Ami azt jelenti, hogy még van öt évem arra, hogy Nobelt kapjak. Szerintem lehetséges. Ha számításba vesszük, hogy nem értek a matekhoz, és hogy nincs is matematikai Nobel-díj, az esélyem totál reálisak.
Gondolkodtam az irodalmin is, de az elég nehéz dolog. Mert hiába írom meg a könyvet, lehet, hogy csak tíz év múlva kapom majd meg a díjat. A kémia pedig büdös.
A fizikai díjra esett a választásom. Nem kell semmi mást tennem, mint kitalálni valami elméletet, az pedig nagyon megy. Meg is alkottam a tökéletes díj várandós tanulmányomat.
Röviden összefoglalom, mert még a részletek nem tiszták. Tehát a Föld, nem göbölyű, nem lapos és még csak nem is banán alakú. A Föld kilincs alakú. A mi kis Holdunk pedig kulcs alakú, az a régebbi fajta, ami nem olyan kecses és vékony, mint a mostaniak. Ha ezt betudom bizonyítani, már akkor nagyon esedékes egy Nobel, de én ennél tovább mentem. Kíváncsi voltam az Univerzum titkára.
 Ha a Föld és a Hold köré írott kör középpontjából, húzunk egy-egy 42°os egyenest, akkor a két egyenes találkozási pontjánál találunk egy feketelyukat. Az a feketelyuk persze kulcslyuk formájú. Nincs is más dolga az emberiségnek, mint hogy a Holdat valahogy belejuttatni ebbe a lyukba, majd a Földet eltéríteni az eredeti pályájáról, és az kilincs módjára kinyitja az Univerzumot, minden titkával együtt. Az ember pedig örökké fog élni, örök tudással a fejében.
A gond csak az, hogy a Föld nem kilincs alakú, a Hold pedig nem néz ki úgy, mint egy kulcs. De ha még így is lenne, és tényleg létezne az a feketelyuk, és mi megoldanánk, hogy a Holdunk oda jusson, felborulna pár természetes folyamat a világunkban. (például nem lenne dagály se apály.)
Azt hiszem nem kapom meg azt a Nobel-díjat. Legalábbis a fizikait biztos nem. Pedig ha valaki ezt elmagyarázná jól, és azt mondaná, hogy azért látja az űrszonda majdnem gomb alakúnak, mert az igaz Isten, bizonyos Maskit olyannak láttatja velünk. Mert nem akarja, hogy megtudjuk az igazságot, mert akkor nem élhetne ő sem tovább. Micsoda isten az, aki akkor hal meg ha megtudjuk az igazságot. Kár hogy az igazság már oda, mert meghalt Mátyás király.
Mennyien elhinnék. Csak egy jó dumás, jó kiállású fiatalember kéne hozzá. Meg persze pár ’független’ fizikus aki egyet ért vele. Simán meglehet oldani. Na valaki, nem akar új messiás lenni?    

Címkék: isten babona fizika nobel dij

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://maszkabal.blog.hu/api/trackback/id/tr351603459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

EtoN (törölt) 2009.12.18. 21:16:27

XD 'súlyos' vagy, de abszolút pozitív értelemben XD
süti beállítások módosítása